​Balayage hårfarvning

Få en smuk og naturlig sommerglød i dit hår

Kunne du tænke dig lidt mere liv samt et smukt og naturligt farvespil i dit hår? Så kan balayage være et oplagt valg for dig.

Hos Salon Lennart har vi stor erfaring med hårfarvningsteknikken, og vi sikrer dig nogle meget naturlige highlights i vores salon i Charlottenlund. Kommer du fra lokalområdet, Gentofte, Hellerup eller omegn, vil vi meget gerne være din faste frisør – også når du skal have lavet balayage.

Hvad er balayage?

Balayage er en moderne og ikke mindst populær teknik til hårfarvning, og det er med god grund. Med denne hårfarvningsteknik får du en smuk og naturlig sommerglød i dit hår, ligesom du kender den, fra når du har været en dag på stranden.

Med balayage slipper du for skarpe udgroninger, da der vil være nogle mere naturlige overgange mellem din hårfarvning og din egen hårfarve. Derudover bliver striberne påført et stykke fra din hovedbund. Dermed er der også mindre vedligeholdelse af hårfarven sammenlignet med de traditionelle striber.

Ønsker du at friske dit hår op og give det et smukt farvespil med blonde striber, er balayage et oplagt valg.​

Hvordan laver man balayage?

Balayage er en stribeteknik til hårfarvning, hvor der ikke er striber i folie. I stedet for bliver striberne malet på håret i frihånd, hvilket giver et meget naturligt farvespil i håret.

Du kan godt få lavet balayage i håret, uanset om du har mørkt hår eller lyst hår. Teknikken er dog bedre at anvende i langt hår frem for kort hår.

Besøg vores salon og nyd den uhøjtidelige stemning

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores salon, hvor du vil blive mødt af liv og glade dage. Hos os er det vigtigt, at man kan være sig selv. Det gælder både personalet og vores kunder.

Derudover tilbyder vi:

  • Høj faglighed
  • Stor erfaring
  • En frisør der lytter til dig og dine ønsker
  • Bæredygtige og grønne produkter.

​Mød holdet af erfarne frisører​

Pernille​

Anne​

Lennart

Judith

- Winnie Watts

Det er første gang jeg har været hos Lennart og ABSOLUT ikke sidste. Super god rådgivning, og jeg er bare så glad og tilfreds med min nye frisure. Tak for god behandling Lennart.

- Frederikke Trolle

Altid dejligt og hyggeligt at blive klippet, mit hår har aldrig været så flot.

Pernille er ærlig, sød og utrolig dygtig. ❤️😍

- LiseLotte Hansen

Jeg har været kunde hos Lennart i 3-4 år, og glæder mig altid til at komme og blive forkælet en times tid.

Udover at være en dygtig frisør, er han opmærksom på sin kunde, og tonen i salonen er varm og indbydende, og man føler sig i den grad velkommen. 🙂

Salon Lennart v/Lennart Martin Holkgaard

CVR: 25154479

Fredensvej 1, 2920 Charlottenlund

- Klik her for rutevejledning

Inspiration

facebook     instagram

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

08.30 - 18.00

Torsdag - fredag

09.00 - 19.00

Lørdag

08.00 - 14.00