​Lyse striber i håret

Traditionelle striber i håret

Trænger dit hår til lidt liv og farvespil? De traditionelle lyse striber går aldrig af mode, uanset hvilke andre teknikker til hårfarvning der bliver moderne. 

Med de traditionelle striber i håret kan du gøre dit hår mere livligt og sprudlende, og det hjælper vi dig gerne med.

Vi tilbyder alle former for striber

Vi tilbyder ikke kun at farve lyse striber i dit hår. Vi laver alle former for striber, så du kan også få farvet striber i mørkt hår eller i brunt hår, hvis det er det, du ønsker. Vi kan med andre ord give dig lige præcis det hårlook, som du kunne tænke dig.​

Besøg vores salon – vi har plads til alle

Besøg vores frisørsalon, Salon Lennart, og få en flot hårfarvning. Vores salon er beliggende i Charlottenlund og er derfor let at komme til, uanset om du kommer fra lokalområdet, Hellerup, Gentofte eller omegn. Hos os er der plads til alle, og vi har altid en god stemning i salonen.

Du kan med andre ord altid komme i godt humør, når du har været forbi vores salon. Du kan få dig et godt grin efter en lang dag på arbejdet, eller du kan få en smuk frisure med flotte lyse striber – eller måske begge dele? De flotte striber er du i hvert fald garanteret.

Alternativ til de traditionelle lyse striber

Kunne du godt tænke dig at få lyse striber i dit hår, men ønsker du samtidig at slippe for de tydelige overgange, der er mellem din egen hårfarve og striberne? Eller er du træt af tydelige udgroninger? Så er der en anden løsning.

Balayage er en yderst moderne teknik, der er oplagt for dig, der ønsker lyse striber i håret, men som samtidig gerne vil have et mere naturligt look end det, de traditionelle striber kan give. Du kan læse mere om balayage her.

Vi lytter til dine ønsker og behov

Uanset om du har lyst hår, lysebrunt hår eller mørkt hår, så kan vi hjælpe dig med at få det look, du drømmer om. Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer med vores bud på den rette løsning​.

​Mød holdet af erfarne frisører​

Pernille​

Anne​

Lennart

Judith

- Winnie Watts

Det er første gang jeg har været hos Lennart og ABSOLUT ikke sidste. Super god rådgivning, og jeg er bare så glad og tilfreds med min nye frisure. Tak for god behandling Lennart.

- Frederikke Trolle

Altid dejligt og hyggeligt at blive klippet, mit hår har aldrig været så flot.

Pernille er ærlig, sød og utrolig dygtig. ❤️😍

- LiseLotte Hansen

Jeg har været kunde hos Lennart i 3-4 år, og glæder mig altid til at komme og blive forkælet en times tid.

Udover at være en dygtig frisør, er han opmærksom på sin kunde, og tonen i salonen er varm og indbydende, og man føler sig i den grad velkommen. 🙂

Salon Lennart v/Lennart Martin Holkgaard

CVR: 25154479

Fredensvej 1, 2920 Charlottenlund

- Klik her for rutevejledning

Inspiration

facebook     instagram

Åbningstider

Mandag

10.00 - 17.30

Tirsdag

09.00 - 17.30

Onsdag

08.30 - 18.00

Torsdag - fredag

09.00 - 19.00

Lørdag

08.00 - 14.00